fredag 31. desember 2010

Godt Nytt År.


Lurer ut et bilde fra Nyttårsaften 2009, usikker hvordan det blir iår p.g.a vinden. Et fantastisk Godt Nytt År til alle sammen. Stor klem fra Arnhild

mandag 27. desember 2010

En liten jente "Storm"

Har strikket blånisselue til vesle jenta mi. Dette er Sandnes Garn sin variant (finnes i heftene 0115 julehefte og tema 01 heftet), den er strikket i blått fritidsgarn og tovet i vaskemaskinen 2 ganger på 40 grader. Det var utrolig kjekt og jeg ble minst like fornøyd som vesla :) "Se mamma eg ser ud som en jente Storm.
En riktig God Jul og Godt Nytt År til alle sammen. Juleklem fra Arnhild

torsdag 16. desember 2010

Julesokk



Hadde lyst å dele barnas julesokker med dere. Snart tid for å henge dem opp og :) Sokken til Ella Christine er fra JannLynn. Den var ganske tidkrevende, men utrolig gild å sy og slutt resultatet ble flott.


Christians sokk var av det enkle slaget og ferdig brodert på noen dager. Hans sokk er ferdig på- tegnet og skulle bare sy enkelte deler. Men ble flott denne og. Han elsker dyr og denne sokken var bare midt i blinken.






onsdag 1. desember 2010

Endelig desember

Da var juletiden over oss igjen, jeg gleder meg. Snart skal nisseluen fram og huset pyntes:) Koste meg med Månetoppen tidligere ikveld.


Idag kom det nye Ett Trykk ut og etter inspirasjon legger jeg ut et julekort jeg laga ifjor. Har liksom ikke funnet tid til julekort iår. Gled dere alle og nyt juletiden.







Har brukt Bazzill glaze og stempel fra Kreative hender. Tekststemplet er fra Kreativ Hobby.